Årets bästa Instagrambild

 Som lite *bloggpepp* tänkte jag hoppa på Emmas tåg  med 31 utmaningar att ta mig an i december .  Först ut är årets bästa Instagrambild,   alltså en bild från mitt flöde som jag tycker extra mycket om. Det blev en överlägsen seger föreställandes min absoluta favoritperson på magiska Sandhammaren den 25 juli och jag skrev i mina anteckningar i mobilen:  "Och jag ska minnas denna stund. 26 grader i luften och sand mellan tårna. Doften av havet, solkräm och nybakade wienerbröd. Ljudet och doften av sommar".  Herregud vilken ljuv dag i livet detta var. Och vilken sommar vi fick. Ryser!!!  Translation: Found this December challenge via Emma and first out is B est Instagram picture of the year . This one is my favorite, no doubt.

Som lite *bloggpepp* tänkte jag hoppa på Emmas tåg med 31 utmaningar att ta mig an i december

Först ut är årets bästa Instagrambild, alltså en bild från mitt flöde som jag tycker extra mycket om. Det blev en överlägsen seger föreställandes min absoluta favoritperson på magiska Sandhammaren den 25 juli och jag skrev i mina anteckningar i mobilen:

"Och jag ska minnas denna stund. 26 grader i luften och sand mellan tårna.
Doften av havet, solkräm och nybakade wienerbröd. Ljudet och doften av sommar".


Herregud vilken ljuv dag i livet detta var. Och vilken sommar vi fick. Ryser!!!

Translation: Found this December challenge via Emma and first out is Best Instagram picture of the year. This one is my favorite, no doubt.

Follow