Min vardag i 5 bilder

 God kvällens alla gosiga. Idag har jag levt i soffan, från morgon till kväll. Kollat på fotboll, ätit tacos och snart: sista avsnittet av  Midnattssol . SÅ spännande!!!  Nä väl, här kommer  utmaning nummer elva  och min vardag i fem bilder:  Måndagar börjar alltid med frukostmöte *på stan*. Kan inte tänka mig en bättre start på veckan faktiskt :-))))  Hittills har vi bland annat hunnit testa Broms, Grodan, Nybrogatan 38, Riche (bild ovan), Strandvägen 1 och Bread and Table.  Nybrogatan 38  vinner alla dagar i veckan. Gröten och croissanten med nutellla är <3.

God kvällens alla gosiga. Idag har jag levt i soffan, från morgon till kväll. Kollat på fotboll, ätit tacos och snart: sista avsnittet av Midnattssol. SÅ spännande!!!

Nä väl, här kommer utmaning nummer elva och min vardag i fem bilder:

Måndagar börjar alltid med frukostmöte *på stan*. Kan inte tänka mig en bättre start på veckan faktiskt :-))))

Hittills har vi bland annat hunnit testa Broms, Grodan, Nybrogatan 38, Riche (bild ovan), Strandvägen 1 och Bread and Table. Nybrogatan 38 vinner alla dagar i veckan. Gröten och croissanten med nutellla är <3.

 Om solen är framme kombinerar jag mer än gärna lunchen med en promenad.&nbsp;Kaffet i handen blir pricken över i.et och jag är literally fylld med ny energi (och koffein mmmm!!).

Om solen är framme kombinerar jag mer än gärna lunchen med en promenad. Kaffet i handen blir pricken över i.et och jag är literally fylld med ny energi (och koffein mmmm!!).

 Efter jobbet äter jag antagligen en bit mat med några goa vänner. Så skönt att koppla bort,&nbsp;prata om allt och ingenting och bara NJUTA. Förhöjer vilken vardagskväll som helst.

Efter jobbet äter jag antagligen en bit mat med några goa vänner. Så skönt att koppla bort, prata om allt och ingenting och bara NJUTA. Förhöjer vilken vardagskväll som helst.

 En seriestund i soffan är given. Några av mina favoriter är Girls, Shameless, Homeland, Bron, House of Cards, Gilmore Girls och Skam.&nbsp;Här slinker oftast en eller två godisbitar ner också :''')&nbsp;

En seriestund i soffan är given. Några av mina favoriter är Girls, Shameless, Homeland, Bron, House of Cards, Gilmore Girls och Skam. Här slinker oftast en eller två godisbitar ner också :''') 

 Dagen och kvällen avslutas alltid med att jag står och spejar ut över gasklockan. Har typ blivit som en ritual?? Mitt bästa sätt för att komma ner i varv.  Och det var min vardag i fem små bilder. Om jag skulle sammanfatta det med ett ord får det nog bli: MYSIGT!!   Translation:  A day in my life in five pictures . Breakfast meeting, lunchtime walk, dinner with friends, watching some Netflix and enjoying the view from our apartment. &nbsp;

Dagen och kvällen avslutas alltid med att jag står och spejar ut över gasklockan. Har typ blivit som en ritual?? Mitt bästa sätt för att komma ner i varv.

Och det var min vardag i fem små bilder. Om jag skulle sammanfatta det med ett ord får det nog bli: MYSIGT!!

Translation: A day in my life in five pictures. Breakfast meeting, lunchtime walk, dinner with friends, watching some Netflix and enjoying the view from our apartment.  

Follow