10 bloggar jag älskar

 Så vare måndag igen och veckorna RUSAR fram och jag känner mig verkligen som en gammal gomma när jag minst en gång varannan minut uppmärksammar och utbrister detta. Men nu till utmaning nummer tolv  som jag tycker är extra rolig pga SÅ KUL att uppmärksamma (några av de hundratals) bloggar jag följer och gillar extra mycket!!

Så vare måndag igen och veckorna RUSAR fram och jag känner mig verkligen som en gammal gomma när jag minst en gång varannan minut uppmärksammar och utbrister detta.

Men nu till utmaning nummer tolv som jag tycker är extra rolig pga SÅ KUL att uppmärksamma (några av de hundratals) bloggar jag följer och gillar extra mycket!!

  Agnes   Som jag följt sedan urminnes tider och (precis som med ca alla andra skåningar) har gemensamma vänner med. Så rolig, snygg och allmänt queen:ig. Älskar även hennes insta .  Brita Zackari  Skarp, underhållande och ljuvlig på alla sätt och vis.

Agnes 
Som jag följt sedan urminnes tider och (precis som med ca alla andra skåningar) har gemensamma vänner med. Så rolig, snygg och allmänt queen:ig. Älskar även hennes insta.

Brita Zackari
Skarp, underhållande och ljuvlig på alla sätt och vis.

  Emmy Linnea  Pga vackraste bilderna på hela www. Saknar Malmö varje gång jag är inne och läser om Emmys upptåg och äventyr.  Fanny Ekstrand  Fanny bär så fantastiska kläder. Och hennes hem! AMAZE.

Emmy Linnea
Pga vackraste bilderna på hela www. Saknar Malmö varje gång jag är inne och läser om Emmys upptåg och äventyr.

Fanny Ekstrand
Fanny bär så fantastiska kläder. Och hennes hem! AMAZE.

  Flora Wiström  Skriver om feminism, sina dagar, kläder, böcker värda att läsa och en massa andra viktiga saker.  Hanapee  Befriande, KUL, smart och bara alldeles underbar???

Flora Wiström
Skriver om feminism, sina dagar, kläder, böcker värda att läsa och en massa andra viktiga saker.

Hanapee
Befriande, KUL, smart och bara alldeles underbar???

  Julia, alltid mitt i prick  Som också är copywriter *high five*. Julia är ett estetiskt geni och trollar med ord så att det känns in i benmärgen.  Kristin Zetterlund  Smink- och livsgurun som skriver så klokt och roligt.

Julia, alltid mitt i prick
Som också är copywriter *high five*. Julia är ett estetiskt geni och trollar med ord så att det känns in i benmärgen.

Kristin Zetterlund
Smink- och livsgurun som skriver så klokt och roligt.

  Linn Eklund   Med en garderob och lägenhet som får munnen min att gapa stort.  Sandra Beijer  Bloggveteranen som jag följt i säkert tusen år och som bara blir bättre och bättre (hur det nu ens är möjligt??).  Translation: Challenge number twelve and 10 blogs I love.

Linn Eklund 
Med en garderob och lägenhet som får munnen min att gapa stort.

Sandra Beijer
Bloggveteranen som jag följt i säkert tusen år och som bara blir bättre och bättre (hur det nu ens är möjligt??).

Translation: Challenge number twelve and 10 blogs I love.

Follow