13 saker ni inte visste om mig

 Glad Lucia alla mysiga. Risgrynsgröten vilar i magen och här kommer utmaning nummer 13 :  13 saker ni (kanske) inte visste om mig:  1.   Jag fick mina första texter publicerade redan i tidiga tonåren i Sydsvenskans Postis .  2.  Biter på naglarna sen ungefär hela mitt liv. Lyckats ha uppehåll i vissa perioder men faller alltid tillbaka.  3. Är fruktansvärt lättskrämd.  4. Har hittills aldrig smakat något som jag tycker är äckligt. Skollunchen var tex höjdpunkten på hela dagen, från nollan i grundskolan till trean på gymnasiet. Saknar den än idag.  5.  Önskar verkligen att jag kunde sjunga.   6.  Råttor är mitt värsta och vidrigaste djur. Ryser bara av tanken på att se en.  7 . Somnar alltid, alltid på mage.  8.  Har tappat räkningen på hur många bokidéer som jag börjat skriva på men inte färdigställt.  9.  Jag äter mina tacos med ketchup.  10 . Är nästintill besatt av fakta och statistik och googlar det mesta som kommer i min väg. Typ livsviktiga saker som folkmängden i olika länder och städer.  11. Skulle kunna promenera till jobbet istället för att ta bussen men är för morgontrött och... Erhm... Lat. 12. Älskar kombinationen gröna pringles och mjölkchoklad. Åhhhhh.  13.  13 är mitt turnummer (gillar för övrigt alla tal med siffran tre, och udda tal över lag). 13 är även numret på min fotbollströja sedan så länge jag kan minnas.  Translation: Challenge number 13 and 13 things you don't know about me.

Glad Lucia alla mysiga.

Risgrynsgröten vilar i magen och här kommer utmaning nummer 13:

13 saker ni (kanske) inte visste om mig:

1.  Jag fick mina första texter publicerade redan i tidiga tonåren i Sydsvenskans Postis.

2. Biter på naglarna sen ungefär hela mitt liv. Lyckats ha uppehåll i vissa perioder men faller alltid tillbaka.

3. Är fruktansvärt lättskrämd.

4. Har hittills aldrig smakat något som jag tycker är äckligt. Skollunchen var tex höjdpunkten på hela dagen, från nollan i grundskolan till trean på gymnasiet. Saknar den än idag.

5. Önskar verkligen att jag kunde sjunga. 

6. Råttor är mitt värsta och vidrigaste djur. Ryser bara av tanken på att se en.

7. Somnar alltid, alltid på mage.

8. Har tappat räkningen på hur många bokidéer som jag börjat skriva på men inte färdigställt.

9. Jag äter mina tacos med ketchup.

10. Är nästintill besatt av fakta och statistik och googlar det mesta som kommer i min väg. Typ livsviktiga saker som folkmängden i olika länder och städer.

11. Skulle kunna promenera till jobbet istället för att ta bussen men är för morgontrött och... Erhm... Lat.

12. Älskar kombinationen gröna pringles och mjölkchoklad. Åhhhhh.

13. 13 är mitt turnummer (gillar för övrigt alla tal med siffran tre, och udda tal över lag). 13 är även numret på min fotbollströja sedan så länge jag kan minnas.

Translation: Challenge number 13 and 13 things you don't know about me.

Follow