Julklappsinslagning

  Utmaning nummer 15 : hur slår jag in årets klappar??  Spänningen är olidlig..... MEN jag har ju inte slagit in några ännu :-((( älskar dock naturfärgat papper med textilsnöre och nån liten detalj, som en grankvist eller så. På pricken som på  bilden ovan !!   Sen slår ju vissa butiker in klapparna vackrare och bättre än vad jag någonsin kommer kunna göra, som typ  Oscar & Clothilde . Ryser varje gång.   Translation: Challenge number 15 and how I want this year's Christmas gifts to look like.

Utmaning nummer 15: hur slår jag in årets klappar??

Spänningen är olidlig..... MEN jag har ju inte slagit in några ännu :-((( älskar dock naturfärgat papper med textilsnöre och nån liten detalj, som en grankvist eller så. På pricken som på bilden ovan!! 

Sen slår ju vissa butiker in klapparna vackrare och bättre än vad jag någonsin kommer kunna göra, som typ Oscar & Clothilde. Ryser varje gång.

Translation: Challenge number 15 and how I want this year's Christmas gifts to look like.

Follow