På min önskelista

  Utmaning nummer 18 : vad önskar jag mig i julklapp?  Förutom fred på jorden och ett rättvist och jämställt samhälle så skulle jag inte bli ledsen om tomten hade med sig lite porslin till min Swedish Grace-samling :'') Vitt och mörkgrått vill jag kitta upp med. Älskar lille  juldukningen ovan .  Vad har ni önskat er?? Se så, berätta nu <333   Translation: Challenge number 18: on my wish list. White and dark gray porcelain from Swedish Grace.

Utmaning nummer 18: vad önskar jag mig i julklapp?

Förutom fred på jorden och ett rättvist och jämställt samhälle så skulle jag inte bli ledsen om tomten hade med sig lite porslin till min Swedish Grace-samling :'') Vitt och mörkgrått vill jag kitta upp med. Älskar lille juldukningen ovan.

Vad har ni önskat er?? Se så, berätta nu <333

Translation: Challenge number 18: on my wish list. White and dark gray porcelain from Swedish Grace.

Follow