10 egenskaper jag gillar hos mig själv

 Lördag, 3:e december och utmaning nummer tre  som visade sig vara både klurig och rolig. Jag är (utan inbördes ordning): 1. Modig - Som i att jag aldrig tvekat över läskiga saker så som att flytta till nya länder och städer. 2. Nyfiken - En av mina favoritegenskaper om jag får säga det själv!! Att vara hungrig på kunskap, livet och andra människor är så jävla härligt. 3. KUL - Grundar detta i att folk brukar garva i min närhet plus att jag ofta får berättat för mig att jag är rolig. Blir lika glad varje gång.

Lördag, 3:e december och utmaning nummer tre som visade sig vara både klurig och rolig.

Jag är (utan inbördes ordning):

1. Modig - Som i att jag aldrig tvekat över läskiga saker så som att flytta till nya länder och städer.
2. Nyfiken - En av mina favoritegenskaper om jag får säga det själv!! Att vara hungrig på kunskap, livet och andra människor är så jävla härligt.
3. KUL - Grundar detta i att folk brukar garva i min närhet plus att jag ofta får berättat för mig att jag är rolig. Blir lika glad varje gång.

 4.  Social  - Älskar verkligen att fråga massa frågor och lära känna nya peeps. 5.  Spontan  - Spontaniteten tog mig till både Paris och Stockholm och därmed hela mitt vuxna liv?? Tackar för det. 6.  Känslig  - Vilket även kan vara skitjobbigt. Allt är liksom svart eller vitt. Men att få känna starkt i allt jag gör och är, om det så handlar om smaken av kaffet på en måndagsmorgon eller om människor jag älskar, är kanske ändå meningen med livet någonstans.

4. Social - Älskar verkligen att fråga massa frågor och lära känna nya peeps.
5. Spontan - Spontaniteten tog mig till både Paris och Stockholm och därmed hela mitt vuxna liv?? Tackar för det.
6. Känslig - Vilket även kan vara skitjobbigt. Allt är liksom svart eller vitt. Men att få känna starkt i allt jag gör och är, om det så handlar om smaken av kaffet på en måndagsmorgon eller om människor jag älskar, är kanske ändå meningen med livet någonstans.

 7. Omtänksam  - Vill alltid att alla ska må och ha det BRA. 8.  Driven  - Sitter inte på röva och väntar på att saker ska hända eller att någon ska kasta drömjobbet på mig. 9.  Ödmjuk  - Att vara medveten och ödmjuk inför sina svagheter = en bra självbild = asviktigt!! 10.  Snäll - Den egenskap jag värderar otroligt högt hos andra och som jag själv aktivt tänker på att vara varenda dag.  Translation: It's time for challenge number three and 10 things I like about myself.  I am brave, curious, funny, social, spontaneous, sensitive, caring, ambitious, humble and kind. 

7. Omtänksam - Vill alltid att alla ska må och ha det BRA.
8. Driven - Sitter inte på röva och väntar på att saker ska hända eller att någon ska kasta drömjobbet på mig.
9. Ödmjuk - Att vara medveten och ödmjuk inför sina svagheter = en bra självbild = asviktigt!!
10. Snäll - Den egenskap jag värderar otroligt högt hos andra och som jag själv aktivt tänker på att vara varenda dag.

Translation: It's time for challenge number three and 10 things I like about myself. I am brave, curious, funny, social, spontaneous, sensitive, caring, ambitious, humble and kind. 

Follow