När jag skriver en bok

 Så har jag äntligen funnit RO. Och tålamod. Och tid. Mmmmmm längtar.   Utmaning nummer 20  och vad min bok skulle (ska!!) handla om. Har tappat räkningen på hur många bokprojekt jag påbörjat med aldrig avslutat. De har inkluderat allt från trasiga personer och relationer till poesi. Kanske är det där någonstans det kommer landa också. Who knowzz.   Translation: Challenge number 20: When I write a book it will probably be about broken people and maybe some poetry.   Image sources .

Så har jag äntligen funnit RO. Och tålamod. Och tid. Mmmmmm längtar.

Utmaning nummer 20 och vad min bok skulle (ska!!) handla om. Har tappat räkningen på hur många bokprojekt jag påbörjat med aldrig avslutat. De har inkluderat allt från trasiga personer och relationer till poesi. Kanske är det där någonstans det kommer landa också. Who knowzz.

Translation: Challenge number 20: When I write a book it will probably be about broken people and maybe some poetry.

Image sources.

Follow