Det bästa med december

 Är att det är mysets mysmånad!!   Utmaning nummer 21  och hujedamej vad december går undan. Men det bästa med månaden är hursomhelst:  - kvalitetstid - att allt och alla är så himla mysiga - att samtliga kvällar innebär seriemaraton  Skam plöjdes ju igenom på två röda men så fick jag nys om  Better Things  som efter sju avsnitt hittills inte gjort mig besviken. Pamela Adlon spelar huvudrollen som ensamstående mamma med skådiskarriär och tre ongar och är bara helt jävla fantastisk. Se den!!   Translation: Challenge number 21 and the best with December; quality time with my beloved ones (Netflix included).

Är att det är mysets mysmånad!!

Utmaning nummer 21 och hujedamej vad december går undan. Men det bästa med månaden är hursomhelst:

- kvalitetstid
- att allt och alla är så himla mysiga
- att samtliga kvällar innebär seriemaraton

Skam plöjdes ju igenom på två röda men så fick jag nys om Better Things som efter sju avsnitt hittills inte gjort mig besviken. Pamela Adlon spelar huvudrollen som ensamstående mamma med skådiskarriär och tre ongar och är bara helt jävla fantastisk. Se den!!

Translation: Challenge number 21 and the best with December; quality time with my beloved ones (Netflix included).

Follow