Landat på Österlen

IMG_3675.JPG
IMG_3676.JPG
IMG_3677.JPG
 Örnen har landat! Eller iaf flygplanet. Hos mamsen på Österlen närmare bestämt.  Vaknade imorse och gick runt i ett tomt hus och njöt och strök som en liten katt längs väggarna. Det andas mamma överallt och jag vet ingen som har grönare fingrar än henne eller kan få ett hem att kännas så otroligt VARMT pga har så satans skarpt öga för detaljer.  Ska SÅ rota igenom källaren innan jag återvänder till Stockholm.........  Annars då?? Har suttit i en frisörstol ungefär hela dagen. Det tog på riktigt fyra(!) timmar att slinga igenom *lejonmanen* lol. Men fint blev det!! Bilder kommer om jag får feeling!!!    Translation: Visiting my mom over Christmas. I love her, and her interior.

Örnen har landat! Eller iaf flygplanet. Hos mamsen på Österlen närmare bestämt.

Vaknade imorse och gick runt i ett tomt hus och njöt och strök som en liten katt längs väggarna. Det andas mamma överallt och jag vet ingen som har grönare fingrar än henne eller kan få ett hem att kännas så otroligt VARMT pga har så satans skarpt öga för detaljer.

Ska SÅ rota igenom källaren innan jag återvänder till Stockholm.........

Annars då?? Har suttit i en frisörstol ungefär hela dagen. Det tog på riktigt fyra(!) timmar att slinga igenom *lejonmanen* lol. Men fint blev det!! Bilder kommer om jag får feeling!!! 

Translation: Visiting my mom over Christmas. I love her, and her interior.

Follow