Jag enligt mina vänner

 Då jag är en äkta citatmänniska så försöker jag att skriva ner så mycket som möjligt i mina anteckningar för att kunna läsa och minnas tillbaka. Inte minst alla fina ord, som de ovan.   Det ena sagt av en vuxen, det andra av ett barn. Båda fastnade som varma kärleksmoln i mitt hjärta. Passade så himla bra till  utmaning nummer 22  och hur jag är enligt mina vänner.  SPRICKER fan av kärlek.   Translation: Challenge number 22 and how my friends describe me <3.

Då jag är en äkta citatmänniska så försöker jag att skriva ner så mycket som möjligt i mina anteckningar för att kunna läsa och minnas tillbaka. Inte minst alla fina ord, som de ovan. 

Det ena sagt av en vuxen, det andra av ett barn. Båda fastnade som varma kärleksmoln i mitt hjärta. Passade så himla bra till utmaning nummer 22 och hur jag är enligt mina vänner.

SPRICKER fan av kärlek.

Translation: Challenge number 22 and how my friends describe me <3.

Follow