Drömhem i Toscana

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
 Bläddrar igenom mammas ändlösa hög av inredningsmagasin. Favoriten hittills är danska Bo Bedre och drömhuset i Toscana. Känner att det är min plikt att delge mig av detta sjuka hem. VEM BOR ENS SÅ.  Tydligen någon Claudia och Marco.  Kul att de heter som jag och min storebror :-))) Kan ju nästan tro att det är vi som bor där!!!!! *flyttar in*   Translation: Dreamy home in Toscana.

Bläddrar igenom mammas ändlösa hög av inredningsmagasin. Favoriten hittills är danska Bo Bedre och drömhuset i Toscana. Känner att det är min plikt att delge mig av detta sjuka hem. VEM BOR ENS SÅ.

Tydligen någon Claudia och Marco.

Kul att de heter som jag och min storebror :-))) Kan ju nästan tro att det är vi som bor där!!!!! *flyttar in*

Translation: Dreamy home in Toscana.

Follow