Julaftons outfit

 Örhängen & Other Stories , blus Zara , läppstift Yves Saint Laurent  och fejk-läderbyxor Vila .  Om sisådär en timme är det ju JULAFTON. Är väl ingen överdriven dyrkare av högtider generellt men det är verkligen så sjukt jävla mysigt att vara hemma och få komma ner 200% i varv. SÅ: god jul i förskott!! Hoppas ni också får sällskap av människor ni älskar och får äta massor av god mat <3. Ska bli helt sanslöst gosigt att vakna upp hos mamma, kliva i mina fårskinnstofflor och äta risgrynsgröt till frulle med utsikt över den klädda granen. Men först: utmaning nummer 23  och hur jag tänkte se ut imorgon, på självaste dopparedagen. Helsvart as usual med ett rött (riktigt göttigt) läppstift. Antagligen lite blingbling i öronen också om (när) jag får feeling.  Translation: Challenge number 23 and my outfit for Christmas eve.

Örhängen & Other Stories, blus Zara, läppstift Yves Saint Laurent och fejk-läderbyxor Vila.

Om sisådär en timme är det ju JULAFTON. Är väl ingen överdriven dyrkare av högtider generellt men det är verkligen så sjukt jävla mysigt att vara hemma och få komma ner 200% i varv.

SÅ: god jul i förskott!! Hoppas ni också får sällskap av människor ni älskar och får äta massor av god mat <3.

Ska bli helt sanslöst gosigt att vakna upp hos mamma, kliva i mina fårskinnstofflor och äta risgrynsgröt till frulle med utsikt över den klädda granen.

Men först: utmaning nummer 23 och hur jag tänkte se ut imorgon, på självaste dopparedagen. Helsvart as usual med ett rött (riktigt göttigt) läppstift. Antagligen lite blingbling i öronen också om (när) jag får feeling.

Translation: Challenge number 23 and my outfit for Christmas eve.

Follow