På min tallrik

 Live från köket med hemvevad risgrynsgröt framför mig. Njutet vet inga gränser.  Detta är alltså  utmaning nummer 24  och vad jag äter på julbordet.  Svar: prick ALLT. Men sillen är min absoluta favvo!! Och dessertbordet ofc.  Hoppas ni får världens mysigaste dag med massor av kärlek, hur ni än firar (eller inte firar). Ta hand om varandra, och var SNÄLLA mot varandra. Det är det viktigaste. Alltid.  God jul på er <33333   Translation: Challenge number 24 and what I eat on Christmas. The answer is: everything. Merry Christmas!

Live från köket med hemvevad risgrynsgröt framför mig. Njutet vet inga gränser.

Detta är alltså utmaning nummer 24 och vad jag äter på julbordet.

Svar: prick ALLT. Men sillen är min absoluta favvo!! Och dessertbordet ofc.

Hoppas ni får världens mysigaste dag med massor av kärlek, hur ni än firar (eller inte firar). Ta hand om varandra, och var SNÄLLA mot varandra. Det är det viktigaste. Alltid.

God jul på er <33333

Translation: Challenge number 24 and what I eat on Christmas. The answer is: everything. Merry Christmas!

Follow