4 fina julklappar

 God dagens, dan efter dopparedan.  Sovit som en gris har jag gjort. Med kaffekoppen i ena handen och den andra på tangentbordet tänkte jag i och med  utmaning nummer 25  visa några av de ljuva klappar jag fick igår.  Doftljus, världens mjukaste handdukar med fransar, en vas i den finaste petroleumblå och en ny kaffepress.  Tack snälla tomten, you know me too well <3.   Translation: Challenge number 25 and some of my Christmas gifts.

God dagens, dan efter dopparedan.

Sovit som en gris har jag gjort. Med kaffekoppen i ena handen och den andra på tangentbordet tänkte jag i och med utmaning nummer 25 visa några av de ljuva klappar jag fick igår.

Doftljus, världens mjukaste handdukar med fransar, en vas i den finaste petroleumblå och en ny kaffepress.

Tack snälla tomten, you know me too well <3.

Translation: Challenge number 25 and some of my Christmas gifts.

Follow