Mitt första blogginlägg

  Utmaning nummer 27 ! Nu ska ni få se mitt första blogginlägg, från den 21 september 2008.  Bilden har ju tyvärr blivit helt förvrängd såhär åtta år efter publiceringen, men den föreställer i alla fall mig och Hannah (skrattandes och liggandes på en gata???) och fick fem kommentarer??  Högst oklart hur detta (och bilden) gick till. Antar att det var inte lika många som slogs om uppmärksamheten back then. Bloggvärlden var verkligen *up an coming* lol.

Utmaning nummer 27! Nu ska ni få se mitt första blogginlägg, från den 21 september 2008.

Bilden har ju tyvärr blivit helt förvrängd såhär åtta år efter publiceringen, men den föreställer i alla fall mig och Hannah (skrattandes och liggandes på en gata???) och fick fem kommentarer??

Högst oklart hur detta (och bilden) gick till. Antar att det var inte lika många som slogs om uppmärksamheten back then. Bloggvärlden var verkligen *up an coming* lol.

 Någon dag senare bad jag om råd hur jag skulle klippa mig och det ramlade in 24 kommentarer. Those var fan the days.  Bloggarkivet <3 så älskvärt.   Translation: Challenge number 27 and my first blog posts from September 2008. 

Någon dag senare bad jag om råd hur jag skulle klippa mig och det ramlade in 24 kommentarer. Those var fan the days.

Bloggarkivet <3 så älskvärt.

Translation: Challenge number 27 and my first blog posts from September 2008. 

Follow