Jag i en annan stil

Goder afton, pang på rödbetan och utmaning nummer fem. Det är tänkt att ni nu ska få se mig i en helt annan stil, så jag bläddrade igenom mitt bloggarkiv som sträcker sig mer än åtta år tillbaka i hopp om att finna några guldkorn och riktigt TOKIGA outfits.

Men jag slogs av att min stil varit mer eller mindre genomgående under åren?? Jag hade antagligen kombinerat plaggen annorlunda idag men gud vad bloggen lärt mig (lol) att ALLT kan bli (och kommer bli) modernt igen.

Så kul med en throwback. Minns att jag såg den här bilden på Rebecca Stella (2009) och bokade klipptid dagen efter. Älskade verkligen min sidecut. I två månader..... Sen tröttnade jag :((

Translation: Tried to find some crazy outfits in my blog archive for challenge number five (me in a different style) but ended up with these not so crazy pictures. I really loved my sidecut.

Follow