Mitt stökiga hem

IMG_2967.PNG

Fick bläddra tillbaka typ fem år på min Instagram för att hitta en bild på mitt stökiga hem till utmaning nummer sju. Det är nämligen ungefär så många år sedan jag faktiskt hade ett stökigt hem?? Om det är rörigt omkring mig blir mitt huvud likadant.

Nycklar och annan krimskrams på matbordet och kläder på golvet ger mig error i huvudet och jag plockar liksom undan utan att ens reflektera över att jag gör det. Det sker per automatik då allt har en naturlig plats för mig.

Tror det här med plock och piff fungerar terapeutiskt och jag behöver verkligen ordning och reda för att må bra. Tänker att det ändå är en bra egenskap pga alltid rent och fint här hemma :-))))

Translation: It was difficult to find a picture for challenge number seven and my messy home, because to be totally honest: we never (ever) have a messy home. But I found one picture from 2012 and that's pretty much it. A clean home makes me calm.

Follow