Monday

 Go kväll ni goa.  Bjuder på två bilder från denna första dag på nya veckan som varit en ovanligt bra sådan. Kan bero på:  1. Frukosten på Grodan (den där mackan höll mig på riktigt mätt i sex timmar framåt) 2. Det där kaffet som höll mig pigg och ALERT minst lika många timmar 3. MFF lirar i detta nu!!   Thank u life jag behöver faktiskt inte mycket mer för att dra på mig ett redigt smile.   Translation: This Monday has been an unusually good one thanks to the breakfast at restaurant Grodan and my beloved team Malmö FF.

Go kväll ni goa.

Bjuder på två bilder från denna första dag på nya veckan som varit en ovanligt bra sådan. Kan bero på:

1. Frukosten på Grodan (den där mackan höll mig på riktigt mätt i sex timmar framåt)
2. Det där kaffet som höll mig pigg och ALERT minst lika många timmar
3. MFF lirar i detta nu!! 

Thank u life jag behöver faktiskt inte mycket mer för att dra på mig ett redigt smile.

Translation: This Monday has been an unusually good one thanks to the breakfast at restaurant Grodan and my beloved team Malmö FF.

Follow