Make up

 God tisdag!! Dags för ett beauty talk pga nästan det roligaste jag vet. Och vad gör en mer lycklig än kombon bra PLUS billigt smink? Inte mycket vill jag hävda. Samtliga produkter kan jag gå i god för och kostar dessutom under 200 kr. Vi kör pang på rödbetan tycker jag. Uppe från vänster: 1. Elf Acne Fighting Foundation . När det kommer till foundation så har jag testat allt från 99 kr på H&M till 600 kr hos Chanel. Men denna är ta mig tusan den bästa. För 109 kr(!) får man en extremt täckande men samtidigt icke kakig foundation. Vissa nyanser verkar vara tillfälligt slut ca överallt (med all rätt, den är verkligen en tia) som till exempel min nyans Porcelain  men jag har for sure signat upp mig så att jag får en påminnelse när de får in den igen. Överlever seriöst inte en dag utan <3. 2.  H&M Pure Radiance Powder Blusher . Inhandlade mitt rouge innan H&M lanserade sin nya skönhetslinje med ny design etc (den håller verkligen för evigt, måste vara över två år sen jag köpte den nu?) men innehållet verkar vara detsamma och färgen Apricot  är identisk med den jag har. Perfekta nyansen som piggar upp vilka höst-/vintertrötta kinder som helst. Sitter som berget också (med lite hjälp på traven av pudret i punkten nedan). 3.  Maybelline Superstay Better Skin Powder . Nykomling i sminkväskan och redan en storfavorit. Duttar på det efter CC-krämen och foundation. Mattar och fixerar utmärkt. Gillar till och med den lilla svampen som medföljer. Perfekt dosa att stoppa ner i plånboken/handväskan och att bättra på med under dagen. 4.  Highlighter The Balm Mary-Lou Manizer . Roligaste av allt: GLOWET. Beroende since 2011 ish. Denna är i puderform och jag applicerar den med penseln på bilden från Elf  (som kostar nada och är grym samt veganvänlig). Såg att det är 30% off på highlightern just nu, så  skynda fynda . Finns inget att klaga på här. Används varje dag (minst en gång men oftast två eller tre) och svär att den ändå kommer hålla i fem år till. Dryg och beroendeframkallande. 5.  Lumene CC Cream . Använder ett tunt lager under min foundation då den innehåller spf 20 (älskar) och är som en täckande dagkräm som mjukar upp och grundar huden så fint. Funkar även att använda endast denna (utan foundation alltså) om man inte vill ha för mycket grejer i fejan. Puss o kram o trevlig sminkshopping.  Translation: There's nothing better than cheap and awesome make up and these are my favourites.

God tisdag!!

Dags för ett beauty talk pga nästan det roligaste jag vet. Och vad gör en mer lycklig än kombon bra PLUS billigt smink? Inte mycket vill jag hävda. Samtliga produkter kan jag gå i god för och kostar dessutom under 200 kr.

Vi kör pang på rödbetan tycker jag.

Uppe från vänster:

1. Elf Acne Fighting Foundation. När det kommer till foundation så har jag testat allt från 99 kr på H&M till 600 kr hos Chanel. Men denna är ta mig tusan den bästa. För 109 kr(!) får man en extremt täckande men samtidigt icke kakig foundation. Vissa nyanser verkar vara tillfälligt slut ca överallt (med all rätt, den är verkligen en tia) som till exempel min nyans Porcelain men jag har for sure signat upp mig så att jag får en påminnelse när de får in den igen. Överlever seriöst inte en dag utan <3.

2. H&M Pure Radiance Powder Blusher. Inhandlade mitt rouge innan H&M lanserade sin nya skönhetslinje med ny design etc (den håller verkligen för evigt, måste vara över två år sen jag köpte den nu?) men innehållet verkar vara detsamma och färgen Apricot är identisk med den jag har. Perfekta nyansen som piggar upp vilka höst-/vintertrötta kinder som helst. Sitter som berget också (med lite hjälp på traven av pudret i punkten nedan).

3. Maybelline Superstay Better Skin Powder. Nykomling i sminkväskan och redan en storfavorit. Duttar på det efter CC-krämen och foundation. Mattar och fixerar utmärkt. Gillar till och med den lilla svampen som medföljer. Perfekt dosa att stoppa ner i plånboken/handväskan och att bättra på med under dagen.

4. Highlighter The Balm Mary-Lou Manizer. Roligaste av allt: GLOWET. Beroende since 2011 ish. Denna är i puderform och jag applicerar den med penseln på bilden från Elf (som kostar nada och är grym samt veganvänlig). Såg att det är 30% off på highlightern just nu, så skynda fynda. Finns inget att klaga på här. Används varje dag (minst en gång men oftast två eller tre) och svär att den ändå kommer hålla i fem år till. Dryg och beroendeframkallande.

5. Lumene CC Cream. Använder ett tunt lager under min foundation då den innehåller spf 20 (älskar) och är som en täckande dagkräm som mjukar upp och grundar huden så fint. Funkar även att använda endast denna (utan foundation alltså) om man inte vill ha för mycket grejer i fejan.

Puss o kram o trevlig sminkshopping.

Translation: There's nothing better than cheap and awesome make up and these are my favourites.

Follow