Stockholm Fashion Week 2016

Hej måndag och jag är sjuk :'(. Så satans tråkigt. Är verkligen ALDRIG sjuk men sen ungefär en vecka tillbaka tycks det aldrig sluta rinna ur min näsa. Och huvet känns som tvåtusenfemhundra ton betong.

Aja.

Jobbat hemifrån halva dagen, ätit ostbågar (kan ej sluta) och kollar nu Gilmore Girls. Hur jag ska hinna avverka ytterligare sex säsonger till den 25:e november är en gåta men jag KÄMPAR PÅ och mår inte direkt dåligt under tiden :-). Igår såg vi även färdigt The Night Of och den var så bra att!! .....vi såg den i ett sträck. Se den!!

Nå väl. Nu ska ni få en liten recap i bilder på vad som hänt senaste tiden. Häng med!

 Förra veckan var det ju modevecka här i Stockholm. Som uppladdning inför festen på Musikaliska drack jag bubbel och åt gnocchi med kantareller och salvia med min vapendragare  Isabell  på Riche. Alltid festlig stämning där, trevlig personal samt mycket parmesan, och det gillar man ju.

Förra veckan var det ju modevecka här i Stockholm. Som uppladdning inför festen på Musikaliska drack jag bubbel och åt gnocchi med kantareller och salvia med min vapendragare Isabell på Riche. Alltid festlig stämning där, trevlig personal samt mycket parmesan, och det gillar man ju.

 Tv-bänken är min absoluta favoritmöbel att piffa. Nu får dessa saker trängas på en bunt tidningar: glasflaskor som jag fått av mamma(<3), kaktus och kopparfärgad kruka som jag fick i födelsedagspresent av min gulliga kompis Carro, ljusstakar i mässing som härstammar från min mammas ytterst fyndvänliga hem plus en vas som jag tycker mycket om pga fin form och roliga prickar på.

Tv-bänken är min absoluta favoritmöbel att piffa. Nu får dessa saker trängas på en bunt tidningar: glasflaskor som jag fått av mamma(<3), kaktus och kopparfärgad kruka som jag fick i födelsedagspresent av min gulliga kompis Carro, ljusstakar i mässing som härstammar från min mammas ytterst fyndvänliga hem plus en vas som jag tycker mycket om pga fin form och roliga prickar på.

 Ett  citat  som etsat sig fast i min hjärna. Tungt och befriande på samma gång liksom. Som hösten själv.&nbsp;

Ett citat som etsat sig fast i min hjärna. Tungt och befriande på samma gång liksom. Som hösten själv. 

 Avslutar med en selfie från när jag inte var speciellt sjuk. Tvärtom. Fan, livet lekte, och jag visste inte ens om det :( :)   Translation:&nbsp;Stockholm Fashion Week was here and we celebrated with cava and gnocchi, my favorite cactus at home, a  quote  I really like and a selfie from when I didn't have the cold.

Avslutar med en selfie från när jag inte var speciellt sjuk. Tvärtom. Fan, livet lekte, och jag visste inte ens om det :( :)

Translation: Stockholm Fashion Week was here and we celebrated with cava and gnocchi, my favorite cactus at home, a quote I really like and a selfie from when I didn't have the cold.

Follow