Clothes/coffee

 Goder afton.  Min aptit letar sig sakta tillbaka och imorgon vankas nog första kaffekoppen på jag vet inte hur länge!! LÄNGTET!!!  Nå väl. Eftersom både jag och ni gillar kläder så tänkte jag att det kunde sitta fint med en uppdatering på den fronten. Gillar ju helsvarta uniformer mer än ungefär allt och kom på att jag inte har publicerat denna ännu.   Tröja från & Other Stories (vilken jag planerar att bosätta mig i från nu till ca april), fejkskinn från Zara och skor från Eytys.  Nu: Åter till triangeldramat kring Rory, Jess och Dean i Gilmore Girls. Vill så gärna bo i Stars Hollow :-(   Translation: Tomorrow it's finally coffee time!!!! I think. And hope. Anyhow, thought it was time for an outfit update. Wearing from top to toe: & Other stories, Zara and Eytys. Now I'm heading back to Netflix and Stars Hollow.

Goder afton.

Min aptit letar sig sakta tillbaka och imorgon vankas nog första kaffekoppen på jag vet inte hur länge!! LÄNGTET!!!

Nå väl. Eftersom både jag och ni gillar kläder så tänkte jag att det kunde sitta fint med en uppdatering på den fronten. Gillar ju helsvarta uniformer mer än ungefär allt och kom på att jag inte har publicerat denna ännu. 

Tröja från & Other Stories (vilken jag planerar att bosätta mig i från nu till ca april), fejkskinn från Zara och skor från Eytys.

Nu: Åter till triangeldramat kring Rory, Jess och Dean i Gilmore Girls. Vill så gärna bo i Stars Hollow :-(

Translation: Tomorrow it's finally coffee time!!!! I think. And hope. Anyhow, thought it was time for an outfit update. Wearing from top to toe: & Other stories, Zara and Eytys. Now I'm heading back to Netflix and Stars Hollow.

Follow