Veckosammanfattning #2

IMG_5541.JPG

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Hela veckan har varit oplanerad och spontan, vilket visade sig vara alldeles strålande såhär i efterhand.

IMG_5578.JPG

och som inte var planerat:
En skriv- och kaffestund på Kaffe som ligger gömt men ändå centralt med bara ett par hundra meter till/från Götgatan. Så mysig lokal, fin personal och gott kaffe som man får i en egen liten presskanna :'). Placerade mig vid fönstret med min lilla bok och skrev och spanade på förbipasserande människor och bara VAR. 100% njutigt. OBS att de endast tar kontanter.

IMG_5543.JPG

och något nytt jag gjorde:
Käkade på Holy Greens i Mood-gallerian. Jag åt deras laxokado med vedugnsrökt lax, svart råris, avokado, grönkål och ingefärspicklad morot. Meget godt.

IMG_5634.JPG

Ett tips från veckan:
Blir ett ytligt sådant, nämligen ett kit med läppenna och läppstift från Kiko Milano och deras Holiday Collection i färgen 02 Incarnation Red (som verkar vara slutsålt online). Fyndade det för 87 kr, sitter som berget och nyansen är PERF.

IMG_5633.JPG

Godaste maten:
Har ätit en massa mumsigt denna vecka, verkligen så blessed!!! Men halloumi-tacos med koriander och mangosalsa (där jag utgick från Julias recept) blev ju helt SJUKT gott. Kommer inte dröja länge innan jag måste(!) äta det här igen.

Veckans låt:
"Ibland" med Aleks.

IMG_5538.JPG

Veckans känsla:
Undrande men ändå tillfreds.

Veckans betyg:
Fyra av fem croisssanter!

Translation: Week 2 summary.

Follow