Måndagskläderna

IMG_4525.JPG
 Hej första veckan på 2017 och ursäkta det halvsnuskiga omklädningsrummet.  Ville bara visa vad jag har på mig :-))))  Tröja från H&M, brallor från Zara och skor från Tiger of Sweden.  Och d va d hela.  Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner (S2 E12). Joey har precis fått rollen i Days of our Lives och dejtar sin stalker Erika och Ross fd apa Marcel ska göra en biofilm.  Finns verkligen ingen mjukare serie (på delad förstaplats med Gilmore Girls)!!   Translation: Todays outfit.

Hej första veckan på 2017 och ursäkta det halvsnuskiga omklädningsrummet.

Ville bara visa vad jag har på mig :-))))

Tröja från H&M, brallor från Zara och skor från Tiger of Sweden.

Och d va d hela.

Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner (S2 E12). Joey har precis fått rollen i Days of our Lives och dejtar sin stalker Erika och Ross fd apa Marcel ska göra en biofilm.

Finns verkligen ingen mjukare serie (på delad förstaplats med Gilmore Girls)!!

Translation: Todays outfit.

Follow