En moderiktig måndag

IMG_6163.JPG

Min måndag började med frukostmöte på Strandvägen 1. Jag beställde grekisk yoghurt med bär och granola (som var helt SJUKT gott) plus färskpressad apelsinjuice och bryggkaffe. Tack och bock så himlans gott.

IMG_6158.JPG

Vi satt vid fönsterbordet med tjusig utsikt över Nybrokajen och en drös fashionabla människor pga rådande modevecka.

IMG_6170.JPG

Sen jobba och dricka kaffe, det är så dagarna rullar på.

IMG_6363.JPG

Strax efter klockan fem befann jag mig på Berns för att kolla på Ida Sjöstedts visning som ju en inte vill missa.

IMG_6365.JPG

Det var tyll i mängder och ett mästerligt hantverk bakom varenda litet (och stort) plagg.

IMG_6367.JPG

Jamen ni ser ju. Min favorit för kvällen var den här utstyrseln. Tack snälla Thomas Hägg PR för inbjudan.

FullSizeRender.jpg

Efter kvällens dos av mode åkte jag hem och kollade på The Affair som fullständigt slukar upp mig just nu. Den är dock så mörk att jag måste avsluta med ett avsnitt Vänner för att inte deppa ihop fullständigt.

Så kan det vara :-))))

Translation: A Monday with breakfast at Strandvägen 1 and Stockholm Fashion Week.

Follow